Fase 04

Het repliceren
en opschalen
van onze impact.

We willen de overgang naar een circulaire economie versnellen. Met dat doel voor ogen zullen al onze getrokken lessen worden gepubliceerd in open-source blauwdrukken. Deze blauwdrukken zullen dienen als een praktische gids voor het ontwikkelen van circulaire lokale innovatie ecosystemen in Amsterdam, andere gemeenten in Nederland, en de rest van Europa.

Ons leer- en trainingsmateriaal is bedoeld voor senior besluitvormers in Nederlandse steden, gemeenten, overheden en hoger onderwijs in economie en finance.

Cover Mockups of the three parts to the CIC Program Guide

Ontwikkel je eigen circulaire venture programma.

Dit handboek is ontwikkeld voor beleidsmakers en andere belanghebbenden binnen Europese steden en regio's, met de ambitie om de transitie naar een circulaire economie te versnellen - en hierbij een leidende of ondersteunende rol te spelen bij het bouwen aan een lokaal innovatie ecosysteem waarin circulaire innovators gedijen.

De gids is bij uitstek geschikt voor steden met een reeds bestaande agenda met betrekking tot de circulaire economie, maar kan natuurlijk ook als startpunt voor circulaire plannen fungeren.

Krijg toegang tot onze gids voor het versnellen van circulaire innovatie binnen regionale waardeketens:

Meer informatie & download

Onze lessen en blauwdrukken zullen gepubliceerd worden in de eerste helft van 2024. 

Aankomende blauwdrukken:
Een systeembenadering gebruiken om regionale, sectorale innovatie-gaps te begrijpen.
Het ontwikkelen van een venture support programma voor hoogwaardige circulaire ondernemingen.
Het verzorgen van financiering voor programma én startups.